Ker proizvodnjo mesa in mesnih izdelkov še posebej cenimo, so vsi naši izdelki izdelani izključno iz najkvalitetnejšega mesa domačega porekla, za kar smo prejeli tudi EKO certifikat. Od same predelave mesa pa vse do končnega izdelka se držimo tradicionalnih receptur ter striktno upoštevamo že uveljavljene metode, kjer uporabljamo izključno le naravne sestavine.
V primeru, da vas zanima nakup domače pridelanega mesa, nas kontaktirajte: prodaja svežega mesa. S klikom na spodnji povezavi si podrobneje oglejte:
- galerijo lastno pridelanih mesnih izdelkov,
- “ambulantno” prodajo lastno pridelanega svežega mesa in mesnih izdelkov po regijah in dnevih.
V nadaljevanju podrobneje preberite o barjenih klobasah.
Je mesni izdelek pripravljen iz govejega in svinjskega mesa, kateremu je dodana še slanina. Sesekljan nadev je polnjen v naravna ovčja čreva. Hrenovke se za krajši čas dimi in nato toplotno obdela. Idrijska hrenovka ima blag vonj po dimu in prijeten okus, ki navdušuje mesne gurmane.
Pred uporabo hrenovke segrejemo ali kuhamo približno 3 minute.
Mesni izdelek je iz svinjskega mesa – stegno in govejega mesa ter slanine. Pripravljen nadev se polni v umetna čreva premera 60 in 75 mm. Salama je toplotno obdelana na tempetaruri 78°C. Idrijska salama ima zaradi kvalitetnih sestavin razpoznaven okus, ki navdušuje.
Je mesni izdelek pripravljen iz govejega in svinjskega mesa, kateremu je dodana še slanina. Sesekljan nadev je polnjen v umetna čreva s premerom 60 mm. Posebna salama je toplotno obdelana na tempetaruri 78°C.
Je mesni izdelek pripravljen iz govejega in svinjskega mesa, kateremu je dodana še slanina in koščki zelenjave. Sesekljan nadev je polnjen v umetna čreva s premerom 60 in 75 mm. Salama je toplotno obdelana na tempetaruri 78°C.
Je izdelek pripravljen iz govejega mesa in slanine. Nadev je iz sesekljanega mesa in nekoliko bolj na debelo zmlete slanine. Klobasa, ki je polnjena v naravna čreva debeline 25 mm, se za krajši čas dimi in nato toplotno obdela. Golcarska klobasa je lepe naravne barve in polnega okusa.