Ker proizvodnjo mesa in mesnih izdelkov še posebej cenimo, so vsi naši izdelki izdelani izključno iz najkvalitetnejšega mesa domačega porekla, za kar smo prejeli tudi EKO certifikat. Od same predelave mesa pa vse do končnega izdelka se držimo tradicionalnih receptur ter striktno upoštevamo že uveljavljene metode, kjer uporabljamo izključno le naravne sestavine.
V primeru, da vas zanima nakup domače pridelanega mesa, nas kontaktirajte: prodaja svežega mesa. S klikom na spodnji povezavi si podrobneje oglejte:
- galerijo lastno pridelanih mesnih izdelkov,
- “ambulantno” prodajo lastno pridelanega svežega mesa in mesnih izdelkov po regijah in dnevih.
V nadaljevanju podrobneje preberite o presnih mesninah.
Mesna masa je iz koščkov mletega surovega svinjskega in govejega mesa svetlo rdeče barve ter koščkov belega maščobnega tkiva. Masa je oblikovana v podolgovate okrogle kose debeline 1,8 cm in dolžine 7 cm. Čevapčiči so zloženi na pladenj na posebni foliji, zaviti in termično zapakirani.
Pred uporabo je potrebno čevapčiče dobro popeči – do 30 minut nad 85°C.
Mesna masa je iz koščkov mletega surovega mesa ter trde slanine. Masa je oblikovana in stisnjena v posebnem kalupu s premerom 13 cm in debeline 1 cm. Pleskavice so obdane z obeh strani s folijo in razvrščene na pladenj. Pladenj je zavit in termično zapakiran.
Pred uporabo je potrebno pleskavice dobro popeči – do 30 minut nad 85°C.
So surove klobase v naravnem, prosojnem črevu. Nadev je iz izbranega mletega svinjskega mesa svetlo rdeče barve ter koščkov trde slanine.
Pred uporabo je potrebno pečenice dobro popeči – do 30 minut nad 85°C.