MAJARON
Posebej primeren je za jedi iz svinjskega mesa in perutnine. Moč ga je mešati tudi z ostalimi začimbami, z izjemo origana. Začimba se izvrstno prileže k mesnim masam in nadevom.
BAZILIKA
Zaradi močne arome jo v manjših količinah dodajamo jedem iz govejega mesa in tako izvabljamo okuse, ki zadovoljijo še tako zahtevnega jedca.
ROŽMARIN
Posezimo po njem pri pripravi jedi iz divjačine, rožmarin pa je tudi izvrstna osnovna začimba za marinado divjačinskega mesa, ki brez začimbe ne bo tako okusna, kot bi bila sicer. Uporabljajte ga nežno, je zelo močnega okusa!
KUMINA
Ta izbrana začimba na svojevrsten način oplemeniti mesne jedi in omake, slovi pa tudi kot odličen dodatek pri pripravi svinjskega mesa, pečenk in zrezkov.
ČRNI POPER
Primeren je predvsem za vse ljubitelje pikantnih jedi in golažev ter za sladokusce, ki ne morejo brez mesa divjačine, zajca ter perutnine.
RDEČA SLADKA PAPRIKA
Naravnost obožuje svinjsko meso. Pri pripravi pečenke, kotletov in perutnine bomo z aromo rdeče paprike prekosili samega sebe, saj iz mesa privablja najprivlačnejši okus.