Obiščimo eksotični svet, ki ga prinaša okus svinjine z zelenjavo. Meso in zelenjavo narežemo na tanke trakove. V voku na močnem ognju segrejemo sezamovo olje, dodamo meso, posolimo in ga na hitro popečemo na vseh straneh. Meso preložimo na krožnik. Segretemu olju v voku dodamo na trakove narezano zelenjavo. Posolimo, dodamo mešanico 5 začimb, čili po okusu in 4 žlice sojine omake. Zelenjavo nato večkrat premešamo in pražimo približno 5–10 minut. Dodamo meso in segrevamo še minuto. Postrežemo s sveže skuhanim basmatim rižem.
Stročji fižol očistimo ter ga 15 minut kuhamo v kropu. Olupimo tudi krompir, ga operemo in skuhamo. Skuhanega popražimo na čebuli. Pečico segrejemo na 160 stopinj, govejo juho pristavimo in jo segrejemo. V ponvi segrejemo olje in maslo, na segreti maščobi pečemo meso približno 2 minuti. Popečemo obe strani mesa. Rožmarin osmukamo in ga nasekljamo na drobno ter zmešamo z limonino lupinico. Potresemo ga po mesu, zalijemo z vinom in pražimo toliko časa, da se vino ukuha. Meso preložimo v pekač in prilijemo preostalo maščobo. Dodamo skuhan stročji fižol, vse skupaj začinimo s soljo in mleto poprovo mešanico. Podlijemo z 2 dl vroče goveje juhe in 50 minut pečemo v segreti pečici. Pečeno meso pustimo nekaj časa počivati, nato ga narežemo na rezine, dodamo stročji fižol in pražen krompir.